spiritueel niveau

Spiritueel niveau

Ontwikkel jezelf steeds verder en vergroot je bewustzijn. Zo kom je steeds dichterbij de persoon die je werkelijk kan zijn, wat positief bijdraagt aan het ontspannen spreken vanuit flow.

Door bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording ontwikkel jij jezelf steeds verder.

Hierdoor zal je steeds vaardiger worden in het herkennen en veranderen van onbewuste patronen en saboterend gedrag die beide van invloed zijn op je spraak.

Want pas als jij je ergens bewust van bent, ben je in staat dit ook daadwerkelijk bij jezelf te gaan veranderen.

Een goede manier om dit te doen is door het regelmatig lezen van boeken of beluisteren van podcasts die gaan over dit soort wezenlijke onderwerpen.

De deur van het geluk gaat naar binnen open

logo stotteren

Lichter en leuker leven

De waardevolle inzichten en ideeën die je zo opdoet kan je vervolgens weer gaan toepassen op je eigen persoonlijke situatie.

Zo kan je er bijvoorbeeld achter komen hoe je bepaalde hardnekkige patronen bij jezelf kunt oplossen of nieuwe gewoontes kunt ontwikkelen die zorgen voor een betere balans.

In de leeromgeving vind je dan ook een lijst met interessante en inspirerende boeken, podcasts en aanvullende methodieken die je hiermee gaan helpen.

Zo ontwikkel je als het ware een ruimer begrip van jezelf en wordt het leven lichter en leuker wat weer positief bijdraagt aan ontspannen spraak.