E-book Speech is a river

De visie van de methode van De Stottercoach is gebaseerd op het werk van de Amerikaanse Ruth Mead. Na 30 jaar zwaar te hebben gestotterd en talloze therapieën te hebben gevolgd, bevrijdde zij zichzelf binnen 3 maanden van haar stotterprobleem.

Zij heeft er op een gegeven moment voor gekozen om zich niet meer bezig te houden met het stotteren, maar zich te richten op het bevorderen van de flow van haar spreken.

Ze kwam erachter dat spraak zo’n ingewikkeld proces is en zo snel gaat, dat automatisch spreken écht de enige manier is om dit te beheersen. En dat de kern van stotteren is dat je bewuste geest probeert om je natuurlijke spontane spraak te controleren.

Haar inspirerende verhaal heeft ze opgeschreven in haar boek ‘Speech is a river’, een aanrader (misschien wel een must-have) voor iedereen die stottert en graag vrijer wil worden in zijn of haar spreken.

Ben je benieuwd naar de waardevolle inzichten uit dit boek en hoe deze jou kunnen helpen vrijer te worden in je spreken? Vraag dan hieronder dit gratis e-book aan. Beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

SPRAAK IS ALS JAZZ. HET GEBEURT GEWOON.

logo de stottercoach

Aanvraagformulier gratis e-book (NL en EN)

Download het e-book en ontdek hoe je het vertrouwen in jouw natuurlijke en spontane manier van spreken kunt vinden.

hoe ontstaat stotteren