Workshop 'Go with the flow' (online)

Tijdens deze workshop ga je een dagdeel aan de slag met de methodieken die ik inzet tijdens het coachingstraject. Zo ervaar je direct hoe je ontspannen en vrijuit kan leren spreken zonder gebruik te maken van technieken en krijg je een duidelijk beeld of deze methode goed bij jou aansluit.

Regelmatig organiseer ik deze workshop via Zoom waar je van harte welkom bent om aan deel te nemen.

Wanneer?
Zaterdag 17 september van 9.00 tot 13.00u

Voor wie?
Voor iedereen van 18 jaar of ouder die stottert en graag een volgende stap wil maken naar meer flow in zijn/haar spreken en leven.

Beschikbaarheid
Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar.

Wat kan je verwachten?

Over Frank

Als ervaringsdeskundige weet ik goed wat voor een destructieve invloed stotteren op je leven kan hebben. Het kan zorgen voor spreekangst, schaamte, onzekerheid, laag zelfbeeld, machteloosheid en lastig jezelf kunnen zijn.

Stotteren is vaak zo vervlochten met je persoonlijkheid, wie je denkt te zijn, je manier van denken, wat je voelt en hoe je de dingen doet, dat het ontzettend moeilijk kan zijn om daar zelf nog een uitweg uit te vinden.

Tijdens het coachingstraject deel ik met jou graag alle inzichten en methodieken die mij en anderen hebben geholpen met het oplossen van het stotteren.

0 +
jaar ervaringsdeskundige
0 +
jaar regiodirecteur internationaal stotterprogramma
0 +
stottercursussen georganiseerd
0 +
mensen die stotteren gecoached
0 +
afleveringen tv-serie KRO’s Sprakeloos
0 +
opleidingen, trainingen en workshops gevolgd
Frank Loomans stotteren

Na aanmelding

Kosten

Aanmeldformulier workshop