Het coachingstraject

Tijdens het coachingstraject brengen we jouw situatie in kaart en bepalen we wat voor jou het ideale plan van aanpak is. Zo kijken we waar je nu staat, waar je zoal tegenaan loopt, waar je naartoe wilt en hoe je dat gaat bereiken. Je leert waardevolle inzichten en gaat aan de slag met de methodieken die ik je meegeef. Enerzijds door het verwijderen van de voedingsbodem waar stotteren goed op gedijt en deze op alle niveaus te ontmantelen. Anderzijds door deze te vervangen door een vruchtbare bodem die ontspannen spraak en flow ondersteunt. Dit doe je door je niet meer te focussen op het stotteren en door het toepassen van flowbevorderende oefeningen.

Stotteren dooft uit

Gedurende het traject laten we het proces zich op natuurlijke wijze ontvouwen, evalueren we tussentijds en sturen we bij waar nodig. Zo zal je gaandeweg merken dat de de stress om dagelijks met je stotteren bezig te moeten zijn wegvalt. Hierdoor ga je jezelf steeds minder druk maken om spreeksituaties. Je stopt met het vechten tegen je stotteren en focust je tegelijkertijd op het verhogen van je welzijn. Zo dooft het stotteren als het ware vanzelf uit.

Over Frank

Als ervaringsdeskundige weet ik goed wat voor destructieve invloed stotteren op je leven kan hebben. Het kan zorgen voor spreekangst, schaamte, onzekerheid, laag zelfbeeld, machteloosheid en lastig jezelf kunnen zijn.

Stotteren is vaak zo vervlochten met je persoonlijkheid, wie je denkt te zijn, je manier van denken, wat je voelt en hoe je de dingen doet, dat het ontzettend moeilijk kan zijn daar zelf nog een uitweg uit te vinden.

Tijdens het coachingstraject deel ik met jou graag alle inzichten en methodieken die mij hebben geholpen mijzelf te bevrijden van mijn stotterprobleem.

0 +
jaar ervaringsdeskundige met stotteren
0
stottercursussen georganiseerd
0 +
mensen die stotteren gecoached
0 +
opleidingen, trainingen en workshops gevolgd
Close up van Frank de stottercoach

Praktische informatie

Voor wie?
Voor iedereen van 18 jaar of ouder die stottert en graag een volgende stap wilt maken naar meer flow in zijn/haar spreken en leven.

Wat is inbegrepen?

Na het traject

Kosten coachingstraject
Jouw investering bedraagt 1147 euro.

Silence is an ocean. Speech is a river. When the ocean is searching for you, don’t walk into the river. Listen to the ocean.

~ Rumi
logo-de-stottercoach-colour

Aanmelden coachingstraject

Ben jij er klaar voor om echt vrij te worden in je spreken? Het coachingstraject start met een gratis en vrijblijvende kennismaking van 45 minuten via Zoom. 

Kies een tijdstip dat jou uitkomt