Training Boost your flow van 14 t/m 17 oktober 2024

Tijdens deze 4-daagse groepstraining ga jij samen met anderen aan de slag met het oplossen van de oorzaken van jouw stotteren en het bevorderen van spreken vanuit flow.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wil jij graag....

✅ Een boost voor je zelfvertrouwen?
✅ Belemmerende overtuigingen rondom spraak definitief loslaten?
✅ Spreken met vertrouwen en plezier?
✅ Verbinden met gelijkgestemden?
✅ Vrij, ontspannen en spontaan spreken?
✅ Meer jezelf kunnen zijn?

Dan is deze training écht iets voor jou!

Boost your flow in beeld

  • WBF 0065 1

Wat kan je verwachten

4-daagse groepstraining Deze 4-daagse vindt plaats op een mooie landelijke locatie ten zuiden van Utrecht in een 200 jaar oude boerderij. Tijdens deze dagen hebben we de beschikking over een eigen oefenzaal, slaapvertrekken, eetruimte en een prachtige tuin. We bieden een mooi en afwisselend programma dat zoveel mogelijk gericht is op het oplossen van de oorzaken van je stotteren en het bevorderen van de flow van je spraak. De training wordt gegeven door Frank samen met een co-trainer. Er is beperkt plek voor maximaal 10 deelnemers.

Volledige verzorging Inclusief heerlijke maaltijden door privékok Sjoeke en 3 overnachtingen op een gedeelde kamer. Mocht je meer privacy wensen dan kan je ook met je eigen camper of tent komen.

Groepssessies Tijdens de groepssessies ga je met gelijkgestemden aan de slag met een reeks aan tools die die je gaan helpen de oorzaak van stotteren op te lossen en de flow van je spraak te bevorderen.

Individuele sessies Individuele PSYCH-K® sessie gegeven door ervaren facilitators. Met behulp van PSYCH-K® transformeer je eenvoudig en efficiënt belemmerende overtuigingen en cultiveer je zelfverzekerd spreken. Ook ontvang je een individuele EFT sessie gegeven door Frank. Met de Emotional Freedom Techniques methode kun je snel en effectief negatieve emoties neutraliseren.

Kennismakingsgesprek Als je nog niet eerder een traject bij De Stottercoach hebt gevolgd, zal er voorafgaand altijd een vrijblijvende online 1-op-1 kennismakingsgesprek plaatsvinden van 45 min.

30 dagen ondersteuning Na afloop van deze training heb je de mogelijk om deel te nemen aan een 30 Dagen Doen challenge wat je helpt het geleerde goed toe te passen in het dagelijkse leven. Ook ondersteunen wij je door middel van een WhatsApp-groep en Zoom-meetings.

WBF 2251

De trainers

Stefan en Frank zijn beiden ervaringsdeskundige en weten dus goed wat voor een destructieve invloed stotteren op je leven kan hebben. Het kan zorgen voor spreekangst, schaamte, onzekerheid, laag zelfbeeld, machteloosheid en lastig jezelf kunnen zijn.

Stotteren is vaak zo vervlochten met je persoonlijkheid, wie je denkt te zijn, je manier van denken, wat je voelt en hoe je de dingen doet, dat het ontzettend moeilijk kan zijn om daar zelf nog een uitweg uit te vinden.

Vanuit onze eigen jarenlange ervaring weten we goed wat er voor nodig is om de verstoring die is ontstaan rondom ons natuurlijke spraaksysteem op te lossen.

Het is onze passie die kennis en inzichten met jou te delen zodat ook jij vrij kan worden in je spreken.

Locatie en tijden

Deze 4-daagse vindt plaats in De Bronhoeve op een mooie landelijke locatie ten zuiden van Utrecht in een 200 jaar oude boerderij. 

Tijdens deze dagen hebben we de beschikking over een eigen oefenzaal, slaapvertrekken, eetruimte en een prachtige tuin.

Start op maandag 14 oktober om 11.00u. Afsluiting donderdag 17 oktober om 16.00u.

Kosten en aanmelden

Bij aanmelden vóór 1 augustus 2024 kom je in aanmerking voor de speciale vroegboekkorting t.w.v. € 300,-. 

De totale kosten voor deze training bedragen dan € 990,- inclusief BTW.

Na 1 augustus bedragen de kosten voor deze training € 1.290,- inclusief BTW.

Er is beperkt plek voor maximaal 10 deelnemers. Aanmeldingen verlopen op volgorde van aanmelden, dus wees er snel bij!

Als je nog niet eerder een traject bij de Stottercoach hebt gevolgd, zal er voorafgaand altijd een vrijblijvende online 1-op-1 kennismakingsgesprek plaatsvinden van 45 min.

Aanmelden uiterlijk 15 september via onderstaand formulier, via mail (frank@destottercoach.nl) of Whatsapp (06-39452738). Na aanmelding ontvang je van ons de aanvullende informatie.

Leon

Ik zou de training zeker aanraden aan andere mensen. Je leert heel anders kijken naar je spraak. Je ontdekt ...dat er eigenlijk niet zoveel mis is met je spraaksysteem.

De mensen die de training geven zijn zelf ervaringsdeskundigen en erg prettig in de omgang. De werking van een groep is ook prettig en je leert ook veel van andere mensen hun ervaringen/inzichten.

Organisatie, locatie en alles erom heen is top geregeld met alleen maar mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Janneke

De training van Frank en Stefan ‘Boost your flow’ voldeed zeker aan de verwachtingen. Je krijgt ...een ruim scala mee aan tools die je helpen in het dagelijkse leven een meer soepeler spraaksysteem te ontwikkelen. Om te praten vanuit rust en zelfvertrouwen.

De groeps- en individuele oefeningen waren fijn en de holistische aanpak van de trainers is vernieuwend in mijn opzicht.

Ik kan het zeker aanraden!

Mohammed

Ik heb de training als geslaagd ervaren en nieuwe inzichten gekregen. Je ontwikkelt een ander soort denkwijze ...dan voorheen, waardoor je op een andere manier naar het stotteren gaat kijken.

Ook leer je ermee omgaan op een positieve manier. Dus niet de letters/woorden pushen, maar juist laten flowen.

Mijn dank is groot!

Aanmeldformulier training Boost your flow