Training Boost your flow van 8 t/m 11 mei

Tijdens deze 4-daagse groepstraining ga jij samen met anderen aan de slag met het oplossen van de oorzaken van jouw stotteren en het bevorderen van spreken vanuit flow.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wil jij graag....

wendyboonfotografie13717

✅ Een boost voor je zelfvertrouwen?
✅ Belemmerende overtuigingen rondom spraak definitief loslaten?
✅ Spreken met vertrouwen en plezier?
✅ Verbinden met gelijkgestemden?
✅ Vrij, ontspannen en spontaan spreken?
✅ Meer jezelf kunnen zijn?

Dan is deze training écht iets voor jou!

Wat kan je verwachten

4-daagse groepstraining Deze 4-daagse vindt plaats op een mooie landelijke locatie ten zuiden van Utrecht in een 200 jaar oude boerderij. Tijdens deze dagen hebben we de beschikking over een eigen oefenzaal, slaapvertrekken, eetruimte en een prachtige tuin. We bieden een mooi en afwisselend programma dat zoveel mogelijk gericht is op het oplossen van de oorzaken van je stotteren en het bevorderen van de flow van je spraak. De training wordt gegeven door Frank samen met een co-trainer. Er is beperkt plek voor maximaal 10 deelnemers.

Volledige verzorging Inclusief heerlijke maaltijden door privékok Sjoeke en 3 overnachtingen op een gedeelde kamer. Mocht je meer privacy wensen dan kan je ook met je eigen camper of tent komen.

Groepssessies Tijdens de groepssessies ga je met gelijkgestemden aan de slag met een reeks aan tools die die je gaan helpen de oorzaak van stotteren op te lossen en de flow van je spraak te bevorderen.

Individuele PSYCH-K® sessie Individuele PSYCH-K® sessie gegeven door ervaren facilitators Kelly en Martijn. Met behulp van PSYCH-K® transformeer je eenvoudig en efficiënt belemmerende overtuigingen en cultiveer je zelfverzekerd spreken.

Individuele EFT sessie Individuele EFT sessie gegeven door Frank. Met de Emotional Freedom Techniques methode kun je snel en effectief negatieve emoties neutraliseren.

Magische muziekavond Een magische muziekavond 'Van hoofd naar hart' geleid door John en Caroline.

kennismakingsgesprek Als je nog niet eerder een traject bij De Stottercoach hebt gevolgd, zal er voorafgaand altijd een vrijblijvende online 1-op-1 kennismakingsgesprek plaatsvinden van 45 min.

Locatie en tijden

Deze 4-daagse vindt plaats in De Bronhoeve op een mooie landelijke locatie ten zuiden van Utrecht in een 200 jaar oude boerderij. 

Tijdens deze dagen hebben we de beschikking over een eigen oefenzaal, slaapvertrekken, eetruimte en een prachtige tuin.

Start op woensdagochtend 8 mei om 11.00u. Afsluiting zaterdagmiddag 11 mei om 16.00u.

Kosten en aanmelden

Omdat het de eerste keer is dat we deze training geven, geldt er een eenmalige all-in prijs met 50% korting van €1.290,00 voor €645,00.

Er is beperkt plek voor maximaal 10 deelnemers. Aanmeldingen verlopen op volgorde van aanmelden, dus wees er snel bij!

Als je nog niet eerder een traject bij de Stottercoach hebt gevolgd, zal er voorafgaand altijd een vrijblijvende online 1-op-1 kennismakingsgesprek plaatsvinden van 45 min.

Aanmelden uiterlijk 15 april via onderstaand formulier, via mail (frank@destottercoach.nl) of Whatsapp (06-39452738). Na aanmelding ontvang je van ons de aanvullende informatie.

Over Frank

Als ervaringsdeskundige weet ik goed wat voor een destructieve invloed stotteren op je leven kan hebben. Het kan zorgen voor spreekangst, schaamte, onzekerheid, laag zelfbeeld, machteloosheid en lastig jezelf kunnen zijn.

Stotteren is vaak zo vervlochten met je persoonlijkheid, wie je denkt te zijn, je manier van denken, wat je voelt en hoe je de dingen doet, dat het ontzettend moeilijk kan zijn om daar zelf nog een uitweg uit te vinden.

Tijdens het coachingstraject deel ik met jou graag alle inzichten en methodieken die mij en anderen hebben geholpen bij het oplossen van het stotteren.

0 +
jaar ervaringsdeskundige
0 +
jaar regiodirecteur internationaal stotterprogramma
0 +
stottercursussen georganiseerd
0 +
mensen die stotteren gecoached
0 +
afleveringen tv-serie KRO’s Sprakeloos
0 +
opleidingen, trainingen en workshops gevolgd
Frank Loomans stotteren

Aanmeldformulier 4-daagse training Boost your flow