Traject Exclusive flow

Voor iedereen van 18 jaar en ouder die stottert en gemotiveerd is om zijn of haar stotterprobleem te overwinnen. Inclusief onbeperkte coaching en support.

Voor wie?

Voor iedereen van 18 jaar en ouder die stottert en gemotiveerd is om zijn of haar stotterprobleem te overwinnen.

Trajectduur en tijdsinvestering

Trajectduur 18 weken Tijdens dit traject van 18 weken brengen we jouw situatie in kaart en bepalen we wat voor jou het ideale plan van aanpak is. Zo kijken we waar je nu staat, waar je zoal tegenaan loopt, waar je naartoe wilt en hoe je dat gaat bereiken. Je leert waardevolle inzichten en gaat aan de slag met effectieve tools. Zo dooft het stotteren als het ware vanzelf uit.

Tijdsinvestering 30 tot 60 min per dag Zonder actie geen resultaat. Aanbevolen oefentijd bedraagt 30 tot 60 min per dag gedurende de duur van het traject.

Wat is inbegrepen?

18 coachingssessies via Zoom of live 1-op-1 sessies van 60 min via Zoom of live omgeving Nijmegen. Vanwege de huur van de coachingsruimte bedraagt de toeslag voor live sessies 15 euro per uur.

Geleide meditatie van stotteren naar flow Een unieke geleide meditatie die je gaat helpen om onbewuste patronen rondom stotteren los te laten en de spontane flow van je spreken te bevorderen.

21 dagen Speechfullness challenge Door 21 dagen dagelijks een speciaal geschreven Speechfulness tekst in 10 á 15 min hardop aan jezelf voor te lezen, herstel je het vertrouwen in je spraaksysteem. Zo ga je geloven dat moeiteloos spreken vanuit flow ook voor jou haalbaar is.

Alle flowbevorderende oefeningen Oefeningen waarmee je het spreken vanuit flow kunt trainen, waardoor ontspannen spreken met behulp van je natuurlijke spraaksysteem steeds meer vanzelfsprekend wordt.

Kennismakings- en intakegesprek Het traject start altijd met een vrijblijvende 1-op-1 kennismakingsgesprek van 45 min gevolgd door een intakegesprek van 30 min. Tijdens de intake nemen we samen de praktische zaken door.

Nazorgsessies (onbeperkt) Na afloop van het traject ontvang je onbeperkt ondersteuning tijdens sessies van 60 min.

21 dagen Ultimate Flow challenge Een krachtige oefening waarbij meerdere tools worden gecombineerd. Door dit 21 dagen achter elkaar te doen overtuig jij jezelf dat je prima ontspannen en zelfverzekerd kunt spreken.

Stressologie-advies Een praktische en effectieve methode om tekorten van gelukshormonen op te sporen en de klachten die hierdoor zijn ontstaan op te lossen, waardoor jij weer snel lekker in je vel komt te zitten. Dit vrijblijvend advies bestaat uit een kuur van 4 of 6 maanden bestaande uit hoogwaardige visolie en geconcentreerde voedingsstoffen. De additionele kosten hiervan tussen de 100 tot 180 euro per maand.

EFT sessies Als gecertificeerde EFT practitioner maak ik graag gebruik van de Emotional Freedom Techniques methode om snel en effectief negatieve emoties te neutraliseren. EFT is tevens een zelfhulptool en breed inzetbaar.

Flowchatavonden (levenslang) Tijdens een Flowchat-avond via Zoom kan jij elke 3 weken samen met andere deelnemers het spreken vanuit flow oefenen.

Digitale leeromgeving (levenslang) In de digitale leeromgeving vind je alle informatie en oefeningen die je nodig hebt voor het oplossen van je stotterprobleem.

Tussentijdse evaluaties + eindrapportage Tijdens het traject evalueren we regelmatig waar je op dat moment staat. Na afloop van het traject ontvang je een verslag, aangevuld met praktische adviezen.

Hoe ziet het traject eruit?

We werken volgens het Holistisch Stotter Flow model (HSF-model) met een specifieke routekaart inclusief stappenplan, oefeningen en evaluatiemomenten om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens je reis.

infographic coachingtraject exclusive flow desktop
infographic coachingtraject exclusive flow mobile

Investering in jezelf

Normale prijs € 2.950,-

De stotter actieweken: € 500,- korting
€ 2.450,-

Inclusief 21% BTW

Vaak zijn werkgevers graag bereid om de cursuskosten voor hun rekening te nemen. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.

Mocht je niet ineens kunnen betalen, dan is betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk. 

Interesse in dit traject?

Boek dan hieronder een gratis en vrijblijvend 1-op-1 kennismakingsgesprek via Zoom van 45 min om samen te bepalen of dit traject geschikt voor je is.

Kies hieronder een dag en tijdstip dat jou goed uitkomt.

Over Frank

Als ervaringsdeskundige weet ik goed wat voor een destructieve invloed stotteren op je leven kan hebben. Het kan zorgen voor spreekangst, schaamte, onzekerheid, laag zelfbeeld, machteloosheid en lastig jezelf kunnen zijn.

Stotteren is vaak zo vervlochten met je persoonlijkheid, wie je denkt te zijn, je manier van denken, wat je voelt en hoe je de dingen doet, dat het ontzettend moeilijk kan zijn om daar zelf nog een uitweg uit te vinden.

Tijdens het coachingstraject deel ik met jou graag alle inzichten en methodieken die mij en anderen hebben geholpen bij het oplossen van het stotteren.

jaar ervaringsdeskundige
0 +
jaar regiodirecteur internationaal stotterprogramma
0 +
stottercursussen georganiseerd
0 +
mensen die stotteren gecoached
0 +
afleveringen tv-serie KRO’s Sprakeloos
0 +
opleidingen, trainingen en workshops gevolgd
0 +
Frank Loomans stotteren