Traject Go with the flow

Tijdens dit zelfstandige traject van 3 weken ga je jouw natuurlijke spraaksysteem ontmoeten en ontdekken dat moeiteloos spreken vanuit flow ook voor jou haalbaar is.

Wat is inbegrepen?

Zelfstandig traject van 3 weken Tijdens dit traject van 3 weken ga je zelf aan de gang met het hardop voorlezen van een speciaal geschreven Speechfulness tekst die je elke dag automatisch ontvangt in je e-mail. Daarnaast luister je regelmatig naar de geleide meditatie en oefen je met de flowbevorderende oefening om het spreken vanuit flow te trainen. Zo ontmoet en ontdek je jouw natuurlijke spraaksysteem waarmee je moeiteloos kunt spreken vanuit flow.

Introductie - en evaluatiesessie Vooraf een introductiesessie van 60 min waarbij je uitleg ontvangt en achteraf een evaluatiesessie van 60 min. Beiden sessies vinden via Zoom plaats met coach Frank Loomans.

21 dagen Speechfullness challenge Door 21 dagen dagelijks een speciaal geschreven Speechfulness tekst in 10 á 15 min hardop aan jezelf voor te lezen, herstel je het vertrouwen in je spraaksysteem. Zo ga je geloven dat moeiteloos spreken vanuit flow ook voor jou haalbaar is.

Unieke geleide meditatie De unieke geleide meditatie Van stotteren naar flow gaat je helpen om onbewuste patronen rondom stotteren los te laten en de spontane flow van je spreken te bevorderen.

Een flowbevorderende oefening Een oefening waarmee je het spreken vanuit flow kunt trainen, waardoor ontspannen spreken met behulp van je natuurlijke spraaksysteem steeds meer vanzelfsprekend wordt.

Investering in jezelf

€ 250,-

Inclusief 21% BTW

Over Frank

Als ervaringsdeskundige weet ik goed wat voor een destructieve invloed stotteren op je leven kan hebben. Het kan zorgen voor spreekangst, schaamte, onzekerheid, laag zelfbeeld, machteloosheid en lastig jezelf kunnen zijn.

Stotteren is vaak zo vervlochten met je persoonlijkheid, wie je denkt te zijn, je manier van denken, wat je voelt en hoe je de dingen doet, dat het ontzettend moeilijk kan zijn om daar zelf nog een uitweg uit te vinden.

Tijdens het coachingstraject deel ik met jou graag alle inzichten en methodieken die mij en anderen hebben geholpen bij het oplossen van het stotteren.

jaar ervaringsdeskundige
0 +
jaar regiodirecteur internationaal stotterprogramma
0 +
stottercursussen georganiseerd
0 +
mensen die stotteren gecoached
0 +
afleveringen tv-serie KRO’s Sprakeloos
0 +
opleidingen, trainingen en workshops gevolgd
0 +
Frank Loomans stotteren

Niels

Go with the flow
februari 2024

Na vele jaren weinig last van mijn stotteren te hebben gehad kwam ik afgelopen tijd in een redelijke ...stotterdip terecht. Door bepaalde triggers (ik weet nog steeds niet 100% waarom) kwamen oude stotterpatronen en percepties weer ineens aan het oppervlak. Situaties die al jaren niet meer moeilijk waren waren opeens weer moeilijk en angst nam weer de overhand. Oude blokkades waren weer terug en door hier veel over te piekeren en veel aandacht aan te geven werd het helaas van kwaad tot erger. Om deze reden besloot ik ‘Go with the flow’ van de Stottercoach uit te proberen en dit heeft me enorm geholpen.

Tijdens de dagelijkse oefeningen van het hardop spreken kwam ik er weer achter dat er inderdaad niks mis is met mijn spraak. Ook door het observeren en vooral opschrijven van oude overtuigingen en dagelijks herhalen van meer gezonde overtuigingen werd het langzaam aan beter. Ook heb ik een EFT sessie met Frank gedaan wat bijzonder goed bij mij werkte. Mijn angst na de sessie vergeleken met voor de sessie was een wereld van verschil.

Inmiddels ben ik weer terug op mijn oude niveau en denk ik niet meer na over mijn spreken. Ik kan zeggen dat ik in een enorme flow zit waarbij ook mijn zelfvertrouwen weer enorm is toegenomen. Wil je de technieken van de Stottercoach uitproberen voor een zeer schappelijke prijs? Dit is de juiste keuze!

Manon

Go with the flow
november 2023

Door de methode van Frank heb ik veel inzichten gekregen en een andere kijk op stotteren. Met de tools die ik gekregen ...heb kan ik verder aan mezelf werken en kom ik steeds meer in een relaxte flow.

Aanmeldformulier Traject 'Go with the flow'