Traject Go with the flow

Ontdek je natuurlijke spraaksysteem en ervaar de vrijheid van het moeiteloos spreken vanuit flow.

Voor wie?

Voor iedereen van 18 jaar en ouder die stottert en graag wil leren spreken vanuit flow.

Trajectduur en tijdsinvestering

Trajectduur 3 weken Tijdens dit traject van 3 weken ga je zelf aan de gang met het hardop voorlezen van een speciaal geschreven Speechfulness tekst die je elke dag automatisch ontvangt in je e-mail. Daarnaast luister je regelmatig naar de geleide meditatie en oefen je met de flowbevorderende oefening om het spreken vanuit flow te trainen. Zo ontmoet en ontdek je jouw natuurlijke spraaksysteem waarmee je moeiteloos kunt spreken vanuit flow.

Tijdsinvestering 15 tot 30 min per dag Zonder actie geen resultaat. Aanbevolen oefentijd bedraagt 15 tot 30 min per dag gedurende de duur van het traject.

Wat is inbegrepen?

2 individuele sessies via Zoom Vooraf een introductiesessie van 60 min waarbij je uitleg ontvangt. Achteraf een evaluatiesessie van 60 min.

Geleide meditatie van stotteren naar flow Een unieke geleide meditatie die je gaat helpen om onbewuste patronen rondom stotteren los te laten en de spontane flow van je spreken te bevorderen.

21 dagen Speechfullness challenge Door 21 dagen dagelijks een speciaal geschreven Speechfulness tekst in 10 á 15 min hardop aan jezelf voor te lezen, herstel je het vertrouwen in je spraaksysteem. Zo ga je geloven dat moeiteloos spreken vanuit flow ook voor jou haalbaar is.

1 flowbevorderende oefening Een oefening waarmee je het spreken vanuit flow kunt trainen, waardoor ontspannen spreken met behulp van je natuurlijke spraaksysteem steeds meer vanzelfsprekend wordt.

Investering in jezelf

Normale prijs € 450,-

Zomeractie € 200,- korting
€ 250,-

Inclusief 21% BTW

Aanmeldformulier Traject 'Go with the flow'

Over Frank

Als ervaringsdeskundige weet ik goed wat voor een destructieve invloed stotteren op je leven kan hebben. Het kan zorgen voor spreekangst, schaamte, onzekerheid, laag zelfbeeld, machteloosheid en lastig jezelf kunnen zijn.

Stotteren is vaak zo vervlochten met je persoonlijkheid, wie je denkt te zijn, je manier van denken, wat je voelt en hoe je de dingen doet, dat het ontzettend moeilijk kan zijn om daar zelf nog een uitweg uit te vinden.

Tijdens het coachingstraject deel ik met jou graag alle inzichten en methodieken die mij en anderen hebben geholpen met het oplossen van het stotteren.

0 +
jaar ervaringsdeskundige
0 +
jaar regiodirecteur internationaal stotterprogramma
0 +
stottercursussen georganiseerd
0 +
mensen die stotteren gecoached
0 +
afleveringen tv-serie KRO’s Sprakeloos
0 +
opleidingen, trainingen en workshops gevolgd
Frank Loomans stotteren