Traject Ultimate flow

Tijdens dit coachingstraject bestaande uit 12 individuele sessies met coach Frank Loomans ga je de kern van je stotteren oplossen en het spreken vanuit flow bevorderen.

Wat is inbegrepen?

Individueel coachingstraject Tijdens dit traject brengen we jouw situatie in kaart en bepalen we wat voor jou het ideale plan van aanpak is. Zo kijken we waar je nu staat, waar je zoal tegenaan loopt, waar je naartoe wilt en hoe je dat gaat bereiken. Je leert waardevolle inzichten en gaat aan de slag met effectieve tools. Zo dooft het stotteren als het ware vanzelf uit.

Kennismakingsgesprek Het traject start altijd met een vrijblijvende 1-op-1 kennismakingsgesprek van 45 min via zoom. Mocht je besluiten het traject te willen doen, volgt nog een intakegesprek van 30 min. Tijdens de intake nemen we samen de praktische zaken door.

12 coachingssessies 12 wekelijkse 1-op-1 sessies van 60 min via Zoom of live omgeving Nijmegen. Tijdens de sessies ga je met Frank aan de slag met een reeks aan tools die je gaan helpen de oorzaken van de stress rondom spraak los te laten en het spreken van flow te bevorderen.

Flowchat-avonden Tijdens een Flowchat-avond via Zoom kan jij om de paar weken samen met andere deelnemers het spreken vanuit flow oefenen.

Digitale leeromgeving In de digitale leeromgeving vind je alle informatie en oefeningen die je nodig hebt voor het oplossen van je stotterprobleem.

Tussentijdse evaluaties Tijdens het traject evalueren we regelmatig met behulp van een vragenlijst waar je op dat moment staat.

Onbeperkte ondersteuning Na afloop van het traject ontvang je onbeperkt ondersteuning d.m.v. evaluatiesessies via Zoom

Hoe ziet het traject eruit?

We werken volgens het Holistisch Stotter Flow model (HSF-model) met een specifieke routekaart inclusief stappenplan, oefeningen en evaluatiemomenten om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens je reis.

infographic coachingtraject ultimate flow desktop
infographic coachingtraject ultimate flow mobile

Investering in jezelf

€ 1.750,-

Inclusief 21% BTW

Vaak zijn werkgevers graag bereid om de cursuskosten voor hun rekening te nemen. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.

Mocht je niet ineens kunnen betalen, dan is betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk. 

Over Frank

Als ervaringsdeskundige weet ik goed wat voor een destructieve invloed stotteren op je leven kan hebben. Het kan zorgen voor spreekangst, schaamte, onzekerheid, laag zelfbeeld, machteloosheid en lastig jezelf kunnen zijn.

Stotteren is vaak zo vervlochten met je persoonlijkheid, wie je denkt te zijn, je manier van denken, wat je voelt en hoe je de dingen doet, dat het ontzettend moeilijk kan zijn om daar zelf nog een uitweg uit te vinden.

Tijdens het coachingstraject deel ik met jou graag alle inzichten en methodieken die mij en anderen hebben geholpen bij het oplossen van het stotteren.

jaar ervaringsdeskundige
0 +
jaar regiodirecteur internationaal stotterprogramma
0 +
stottercursussen georganiseerd
0 +
mensen die stotteren gecoached
0 +
afleveringen tv-serie KRO’s Sprakeloos
0 +
opleidingen, trainingen en workshops gevolgd
0 +
Frank Loomans stotteren

Jort

Na meerdere therapieën gevolgd te hebben ben ik aan het coachingstraject van Frank begonnen. De therapie ...en methode die Frank toepast heb ik als zeer prettig ervaren, het heeft mij veel rust gegeven. Het is al na een paar sessies duidelijk dat er met je spraaksysteem niets mis is en je prima kunt spreken vanuit flow.

Met name de overtuigingen die samen gaan met het stotteren zijn bij mij groot en deels verdwenen, het gevoel hebben van; ik moet nu dit zeggen en dat kan ik niet, is vrijwel weg. In elke training krijg je duidelijke instructies/inzichten mee op persoonlijk niveau waar jij mee worstelt, deze zijn makkelijk toepasbaar in praktijk en leveren al snel succes op.

Frank is een prettige coach die weet waar hij over praat en reikt je handvatten toe die bij jou passen. Ik zou het iedereen aan kunnen raden, je zult je snel ’thuis voelen’ tijdens de sessies die je veel gaan brengen!

Ties

Het coachingtraject van Frank heeft mij het afgelopen half jaar erg geholpen. Was voor het traject altijd heel veel ...bezig in mijn hoofd met stotteren. Dit is dankzij het traject zo goed als weg.

Dit heeft er voor gezorgd dat ik ontspannen kan spreken en ook geen fysieke spanningen voel tijdens het praten. Het heeft mij de handvatten gegeven die ik nodig had om mijn stotterprobleem zo goed als op te lossen.

Leon

Ultimate flow
april 2024

Na een lange zoektocht naar een effectieve stottertherapie, ben ik via Google op de therapie van ...Frank gestuit en zijn unieke 'Van Stotteren naar flow' methode.

Het feit dat Frank zelf ervaring heeft met stotteren, gaf mij extra vertrouwen in zijn deskundigheid en zijn benadering. De therapeutische aanpak van Frank is holistisch, waarbij hij niet alleen op het stotterprobleem zelf focust, maar ook naar andere aspecten van je leven kijkt.

De 12 sessies hebben mijn leven in veel opzichten positief veranderd. Ik raad dan ook iedereen aan om de therapie te gaan volgen. Frank is een eerlijk persoon en voelt heel goed aan wat je nodig hebt.

Interesse in dit traject?

Boek dan hieronder een gratis en vrijblijvend 1-op-1 kennismakingsgesprek via Zoom van 45 min om samen te bepalen of dit traject geschikt voor je is.

Kies hieronder een dag en tijdstip dat jou goed uitkomt.

Optioneel aanvullend traject

Traject Free your voice

Tijdens dit coachingstraject bestaande uit 4 individuele sessies met coach en PSYCH-K® facilitator Kelly Kluve transformeer je eenvoudig en efficiënt belemmerende overtuigingen rondom je spraak.

Wat is inbegrepen?

Individueel PSYCH-K® coachingstraject Tijdens dit traject ga je met behulp van de PSYCH-K®-methode onderliggende overtuigingen rondom spraak transformeren, wat leidt tot een verandering van je gedachten. Zo ontwikkel je een kalmere geest, waardoor het veel eenvoudiger wordt om ontspannen en comfortabel te blijven in spreeksituaties. Het Free your voice traject kan je volgen in combinatie met het Ultimate Flow traject of wanneer je Ultimate Flow al hebt afgerond.

Intakegesprek Het traject start met een intakegesprek van 60 min

4 coachingssessies 2-wekelijkse 1-op-1 sessies van 90 min via Zoom of live omgeving Oirschot. Tijdens de sessies ga je met Kelly aan de slag met het transformeren van belemmerende overtuigingen en ervaringen rondom je spraak. Hierdoor gaat het onderbewustzijn je helpen bij vloeiend en zelfverzekerd spreken in plaats van je tegen te werken.

Terugbliksessie Na afloop van het traject zal er tijdens een terugbliksessie van 60 min worden gevalueerd

Hoe ziet het traject eruit?

Tijdens dit traject ga je met behulp van de PSYCH-K®-methode onderliggende overtuigingen rondom spraak transformeren.

Investering in jezelf

€ 950,-

Inclusief 21% BTW