Traject Ultimate flow

Tijdens dit coachingstraject bestaande uit 12 individuele sessies met coach Frank Loomans ga je de kern van je stotteren oplossen en het spreken vanuit flow bevorderen.

Wat is inbegrepen?

Individueel coachingstraject Tijdens dit traject brengen we jouw situatie in kaart en bepalen we wat voor jou het ideale plan van aanpak is. Zo kijken we waar je nu staat, waar je zoal tegenaan loopt, waar je naartoe wilt en hoe je dat gaat bereiken. Je leert waardevolle inzichten en gaat aan de slag met effectieve tools. Zo dooft het stotteren als het ware vanzelf uit.

Kennismakingsgesprek Het traject start altijd met een vrijblijvende 1-op-1 kennismakingsgesprek van 45 min via zoom. Mocht je besluiten het traject te willen doen, volgt nog een intakegesprek van 30 min. Tijdens de intake nemen we samen de praktische zaken door.

12 coachingssessies 12 wekelijkse 1-op-1 sessies van 60 min via Zoom of live omgeving Nijmegen. Tijdens de sessies ga je met Frank aan de slag met een reeks aan tools die je gaan helpen de oorzaken van de stress rondom spraak los te laten en het spreken van flow te bevorderen.

Flowchat-avonden Tijdens een Flowchat-avond via Zoom kan jij om de paar weken samen met andere deelnemers het spreken vanuit flow oefenen.

Digitale leeromgeving In de digitale leeromgeving vind je alle informatie en oefeningen die je nodig hebt voor het oplossen van je stotterprobleem.

Tussentijdse evaluaties Tijdens het traject evalueren we regelmatig met behulp van een vragenlijst waar je op dat moment staat.

Onbeperkte ondersteuning Na afloop van het traject ontvang je onbeperkt ondersteuning d.m.v. evaluatiesessies via Zoom

Hoe ziet het traject eruit?

We werken volgens het Holistisch Stotter Flow model (HSF-model) met een specifieke routekaart inclusief stappenplan, oefeningen en evaluatiemomenten om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens je reis.

infographic coachingtraject ultimate flow desktop
infographic coachingtraject ultimate flow mobile

Investering in jezelf

€ 1.750,-

Inclusief 21% BTW

Vaak zijn werkgevers graag bereid om de cursuskosten voor hun rekening te nemen. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.

Mocht je niet ineens kunnen betalen, dan is betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk. 

Interesse in dit traject?

Boek dan hieronder een gratis en vrijblijvend 1-op-1 kennismakingsgesprek via Zoom van 45 min om samen te bepalen of dit traject geschikt voor je is.

Kies hieronder een dag en tijdstip dat jou goed uitkomt.

Over Frank

Als ervaringsdeskundige weet ik goed wat voor een destructieve invloed stotteren op je leven kan hebben. Het kan zorgen voor spreekangst, schaamte, onzekerheid, laag zelfbeeld, machteloosheid en lastig jezelf kunnen zijn.

Stotteren is vaak zo vervlochten met je persoonlijkheid, wie je denkt te zijn, je manier van denken, wat je voelt en hoe je de dingen doet, dat het ontzettend moeilijk kan zijn om daar zelf nog een uitweg uit te vinden.

Tijdens het coachingstraject deel ik met jou graag alle inzichten en methodieken die mij en anderen hebben geholpen bij het oplossen van het stotteren.

0 +
jaar ervaringsdeskundige
0 +
jaar regiodirecteur internationaal stotterprogramma
0 +
stottercursussen georganiseerd
0 +
mensen die stotteren gecoached
0 +
afleveringen tv-serie KRO’s Sprakeloos
0 +
opleidingen, trainingen en workshops gevolgd
Frank Loomans stotteren